Stenbolaget rabatt - 10% rabatt på hela sortimentet

Kampanj hos Stenbolaget på murar, skiffer, marksten, natursten, dekorsten och allt annat som du finner på Stenbolaget.se får du 10% rabatt på fram till den 10 april.

Senast ändrad: 2016-03-20

Stenbolaget rabattkod

http://www.stenbolaget.se/

Hos Stenbolaget så finner du all typ av sten, så som natursten, betongsten, skiffer, dekorsten, murar, kakel och klinker, stolpar, trappor och mycket mer. Du finner även lösmaterial på Stenbolaget där du kan köpa på lösvikt stenmjöl, makadam, bergskross, gångsingel, sjösingel och kullersten.

Så ska du bygga en mur? Lägga marksten för garageuppfarten men känner dig osäker? På Stenbolaget.se finns det enkla och bra beskrivningar vad du ska tänka på och vilken mur eller sten som passar just dig. Du kan även ringa in eller skicka en förfrågan via mejlen ifall du fortfarande känner dig osäker på vilken sten som passar just dig.

Erbjudanden, kampanjer, rabattkoder och fri frakt pågår jämt hos Stenbolaget. Läs på vad som gäller just idag för att du ska få hem din order till bästa pris. Fri frakt kommer du alltid få inom Mälardalen vid köp över 6000kr och du behöver inte använda dig av en Stenbolaget rabattkod för att få gratis frakt, det får du automatiskt.

Kategorier

Om Fri frakt.nu

När du handlar på nätet kan du handla med reducerat pris. Detta gör du genom att använda dig av en rabattkod. En rabattkod är en sorts kod du skriver in när du handlar för att få ett rabatterat pris. Det finns aldrig några nackdelar med att använda en rabattkod och alla brukar oftast kunna ta del av dem. Du har absolut inget att förlora på att använda en rabattkod, du har däremot allt att vinna på att ta del av en.

För att ta del av en rabattkod när du handlar så ska du först hitta den butiken du handlar på. Du hittar den genom att navigera genom vår hemsida antingen via sökfunktionen eller kategorierna till vänster. När du hittat den hemsida du handlar på, så tar du och klickar in på en rabattkod eller ett erbjudande som vi skrivit om. Där brukar det stå en beskrivning om hur du hur du använder just den rabattkoden till den sidan. Därefter ser du bara till att följa instruktionerna för just den rabattkoden och den butiken.

Se till att alltid handla med en rabattkod som du hittar på frifrakt.nu. Vi har hundratals olika rabattkoder till massor av olika butiker. Handla smartare och billigare med en rabattkod som du hittar på frifrakt.nu.

Frifrakt.nu

Frifrakt.nu är en oberoende hemsida som har ett syfte, att ge dig ett bättre pris på allt du handlar på nätet.

Snabbfakta

  • 2249 Erbjudanden
  • 647 Butiker
  • 29 Kategorier